billige canada goose

0

I vor tid og med de niveauer af stress, som vi oplever i vores liv, er vi konstant på udkig efter svar på de situationer, der sker for os hver dag. Nogle af os gå uden for os selv at få disse svar; vi går til healere, tarot kortlæsere, på udkig efter et ord af bekræftelse af, at kan validere noget af det, vi søger i vores liv. Om dette er et svar på et spørgsmål om et forhold, at utilfredshed med vores job, eller hvordan håndterer og bedst tjener et familiemedlem osv

Jeg har altid været fuld af spørgsmål som det, og hver gang jeg gik udenfor mig selv på udkig efter svarene, ligesom da jeg gik til en psykisk, jeg følte, at der manglede noget i de svar, jeg har modtaget. billige canada goose At personen gav mig en fortolkning af, hvad han eller hun læste fra mit energifelt fra min vibration, og ikke så meget fra dybt i min sjæl.

Jeg ønskede at forstå, hvad min sjæl rejse handler om, og hvad fører det mine handlinger og ophobningen af ​​mine liv erfaringer. Ja, jeg kunne gå og er gået til tidligere livs regressioner, men disse igen er fortolkningen af ​​læseren.

Ægte åbenbaring sker, når jeg har haft en Deja Vu om at være et sted, en oplevelse, der efterlader mig med gåsehud, med en solid validering af hvem jeg er. At se eller føle denne Deja Vu oplevelse bekræftes af mig.

Ingen tvivl om nogle mennesker har evnen til at tune ind højere riger af bevidsthed, ligesom uden tvivl en masse mennesker tune ind i lavere verdener.

Den astrale plan tror jeg ikke er et meget ønskeligt sted at få Højere information Vejledning, fordi det er det plan, hvor lavere enheder og discarnates overholde.

Læsning Edgar Casey og finde ud af, at han har modtaget de fleste, hvis ikke alle hans oplysninger fra Akasha Records var fascinerende for mig. Så spørgsmålet var, hvordan gør jeg tune ind i frekvens, der omgår det astrale plan og komme til Realm hvor Masters og Lærer overholde?

Da jeg var en ung dreng, jeg læste i Bibelen om Livets Bog. Jeg var altid så fascineret, hvad er Livets Bog? Så begyndte jeg at læse spirituelle bøger og jeg hørte om Optagelse Angels, og jeg begyndte afhøring, hvem er de, og hvad gør disse Optagelse Angels rekord?

Jeg opdagede, at optagelsen Angels har en fascinerende job, som er at registrere livsbegivenheder af enkeltpersoner og derefter tage disse oplysninger til Hall of Records, som er det sted, hvor alle vores sjæle historie registreres. Der oplysningerne gives til Record Keepers og er gemt i vores egen Livets Bog. Som jeg ser det, Hall of Akasha Records er som Library of Congress Sjælens, og få adgang til at Hall er den mest utrolige ting, fordi vi kan hente oplysninger, der ligger dybt i vores egen Souls Historie.

Så hvad er Akasha, hvad er, og hvordan vi adgang Akashic Records?

Akasha Records er optagelserne af dem Souls erfaringer siden starten. Det er fortid, nutid og muligheden for udfoldelse i de fremtidige begivenheder.

På sanskrit Akasha er oversat som ur-stof; At ud af hvor alt er dannet.

Så spørgsmålet er, hvordan adgang Akasha Records? Der er mange måder at få adgang til Records, ligesom der er mange måder at komme fra den ene by eller land til det andet. Man kan rejse på cykel, bus, tog eller tage et fly. Er bare hvor hurtigt eller hvor direkte du ønsker at komme der.

Vi bruger en? Hellig bøn? der giver os adgang til dette rige øjeblikkeligt. Denne hellige bøn blev givet af Ånden og giver os attunement eller tasten for at indtaste dette rige. Når i Records Ånden leder kurset, og vi er styret til at hente de oplysninger, der er mest værdifulde for andre eller os selv.

Den første gang jeg åbnede mine plader, jeg følte mig som en stor kærlighed udgår fra dette rige og en vidunderlig varm velkomst, ledsaget af stemmerne indbydende hjem. Jeg vidste, at jeg var rørende på noget meget Hellige og et meget højt raffineret energiske kraft. Jeg kunne fornemme kærligheden til Masters og lærere, som jeg blev styret i svar på mine spørgsmål. Jeg var fuld af billeder og ord, hvor resonans i mig, blev jeg føler essensen af ​​Spirit på arbejde, og jeg var i midten af ​​det er vidnet.

Hvad jeg følte, at jeg var ved at blive justeret til en meget høj og hellig energi, som jeg følte mig fysisk såvel som følelsesmæssigt. Jeg følte min evne til at åbne mere fra hjertet, da al min energi blev centreret der.

Høringen kommer fra en fritliggende punkt, men fra store kærlighed og visdom. Vi får ikke dommer, da disse oplysninger er udfoldet foran os. Oplysningerne kan komme til os i mange former; ord, billeder, fornemmelser og opfattelser som vores indre sensoriske receptorer vækkes og finjusteres. Vi åbner til vejledning af Helligånden som vi tillader belysningen til at komme til os.

At lære at åbne din egen Akasha Records kan være en af ​​de mest nyttige værktøjer i det nye årtusinde er der ingen grund til at gå uden for selv at tarotkort og healere, når vi har Masters og Lærere og Herrer Akasha Records klar til at bestemme, at oplysninger for os. Self undersøgelse er en af ​​de mest potente redskaber til rådighed for os, der er grunden til Satsang (åndelig undersøgelse) er sådan et uvurderligt værktøj. Vi kan bruge Akasha Records som vores egen Satsang værktøj.http://www.dcanadagooseonline.top/ Lær det og se den fantastiske belønning for at have dine mestre og Lærere og essensen af ​​ren kærlighed til stede i dit liv ved at få adgang til dette storslåede rige med en simpel Hellig bøn.

Ernesto Ortiz er anerkendt som et inspirerende facilitator, underviser og terapeut. Hans uddannelse startede i en tidlig alder med shamaner og curanderos i Mexico og Sydamerika. Som en certificeret praktiserende han inkorporerer adskillige healing teknikker såsom Karrosseri, CranioSacral terapi, Karmapa Reiki, Integrativ Breathwork, Akasha Records, Shamanistisk Healing, og mere. Ernesto er præsident for Rejsen til The Heart et selskab dedikeret til upliftment af bevidsthed og velvære af mennesker. Dens formål er at integrere med praktiske værktøjer den fysiske med mentale, følelsesmæssige og åndelige organer. Vi er en skole med ingen vægge, og tilbyder en bred vifte af klasser og workshops som: Han har formidlet en lang række workshops og seminarer i USA, Canada, Australien og Caribien, og har været med i magasiner som Allure og Cosmopolitan som en af ​​de bedste massører fra kyst til kyst.

Commentaires via Facebook :