Carl Sagan Og Ann Druyan Ultimate Mix Tape

0

Carl Sagan Og Ann Druyan Ultimate Mix Tape av den menneskelige erfaring

Dette er en kjærlighetshistorie. Og merkelig nok, den starter med en interstellar romferd og en gylden posten.

Mot slutten av sommeren ’77, NASA lansert to romskip som en del av Voyager Interstellar Mission. Ombord hver håndverket var en gylden posten som inneholdt blant annet lyden av et kyss, en mors første ord til sitt nyfødte barn, musikk fra hele verden, og hilsener på 59 forskjellige språk. Sonden ble designet for å ta nærbilder av Jupiter og Saturn, og deretter fortsette inn i den store expanse av plass utenfor vårt solsystem. Posten om bord var ment å overleve for en milliard år, i håp om at en dag, mot enorme odds, de kan krysse baner med en fremmed sivilisasjon.

Så hvordan kan du bestemme hva du skal sette på den ultimate mix tape av den menneskelige erfaring? Hva gjør du hvis du har en sjanse til å beskrive menneskeheten til en ukjent livsform? Det var ansvarlig for Carl Sagan astronom, astrofysiker og berømte popularizer av vitenskap. Selvfølgelig, Sagan hadde mye hjelp, inkludert den kreative lederen for prosjektet, Ann Druyan.canada goose salg

Det var en sjanse til å fortelle noe om hvordan livet på jorden var å vesener av kanskje 1000 millioner år fra nå, Druyan sier. Hvis det ikke heve gåsehud, så du må være laget av tre.

For Druyan, men sommeren 1977 og Voyager-prosjektet gjennomføre en dypt personlig mening, også. Det var under Voyager-prosjektet at hun og Sagan ble forelsket.

Etter å ha søkt uendelige for en del av kinesisk musikk å sette på plata, hadde Druyan endelig funnet en 2500 år gammel sang som heter Flowing Stream. I sin begeistring, ringte hun Sagan og igjen en melding på sitt hotell. På dette tidspunktet hadde Druyan og Sagan vært profesjonelle bekjente og venner, men ikke noe mer. Men en time senere, når Sagan kalt tilbake, skjedde det noe. Ved slutten av denne samtalen, Druyan og Sagan var forlovet.

Vi begge hengt opp telefonen, og jeg bare skrek høyt, sier Druyan, Det var denne store eureka øyeblikk. Det var som en vitenskapelig oppdagelse. Den første av Voyager prosjektets to romskip lansert på 20 august, 1977. Druyan og Sagan kunngjorde sin forlovelse to dager senere. De giftet seg i 1981, og var sammen til Sagan død i desember 1996.

Men bevis på sin kjærlighet har tatt på seg et liv på egen hånd. Ikke lenge etter at lykksalige telefonsamtale, Druyan hadde en idé for ordens skyld: De kunne måle de elektriske impulsene av en menneskelig hjerne og nervesystemet, gjøre den om til lyd, og sette den på posten. Så kanskje, 1000 millioner år fra nå, noen fremmed sivilisasjon kan være i stand til å slå disse dataene tilbake i tanker. Så, bare noen dager etter at hun og Sagan erklærte sin kjærlighet for hverandre, Druyan gikk til Bellevue Hospital i New York City og mediterte mens lyden av hennes hjerne og kropp ble registrert. Ifølge Druyan, en del av hva hun tenkte på at meditasjon var om rart av kjærlighet, av å være forelsket.

Og gullplater? De er fortsatt ute med sine tilbud, til hvem kan snuble over dem, av en menneskekropp nylig i kjærlighet.

Når jeg er nede, sier Druyan, Jeg tenker:. Og fortsatt de beveger seg, 35.000 miles i timen, forlater vårt solsystem for den store åpne hav av interstellar space

Commentaires via Facebook :