Årsaker til smerter i beinet etter en C

0

Årsaker til smerter i beinet etter en C

Keisersnitt kirurgisk levering av fosteret gjennom en abdominal snitt utgjør nå nesten 32 prosent prosent av alle leveranser i USA, Centers for Disease Control rapporterer. Keisersnitt, som er en større operasjon, øker risikoen for komplikasjoner for både mor og baby i forhold til vaginal fødsel. C-delen levering kan føre til smerter etter operasjonen for flere forskjellige grunner.

Dyp venetrombose

Dyp venetrombose, DVT eller, er utviklingen av en blodpropp i den nedre ekstremitet, vanligvis kalv av benet. Inaktivitet etter større operasjoner kan føre til svak blodtilførselen til ben, som også forekommer i svangerskap på grunn av kompresjon av blodkar fra det forstørrede livmoren. Stillestående blod utvikler ofte propper. Symptomer inkluderer varme, rødhet, smerte og hevelse på dannelse av blodpropper nettstedet. Det kan være smertefullt å gå eller stå på benet.canada goose nettbutikk

Pulmonal emboli, den største faren for DVT, oppstår hvis en del av en blodpropp bryter løs fra karveggen og vandrer til lungene, blokkerer blodstrøm og redusere oksygentilførselen til hjertet og andre deler av kroppen. fra Case Western Reserve University forklarer. Venstre lateral tilt posisjonering reduserer press på blodårene som forsyner oksygen til morkaken og øker oksygen til fosteret. Imidlertid kan langvarig posisjonering forårsake nerve skade på isjiasnerven, noe som resulterer i smerter i venstre rumpeballe og ben etter operasjonen, ifølge American Association of nevromuskulær og Electrodiagnostic Medicine. Skaden forsvinner vanligvis mer enn seks-syv uker. Fjerne materialet fra under brukeren etter at barnet er levert bidrar til å hindre skade.

Commentaires via Facebook :